Saturday, January 12, 2008

Napište nám…

Zde nám můžete zanechat zprávu formou komentáře, nebo se s čímkoliv můžete obrátit na e-mail: portokali@portokali.org
Za každou zprávu jsme rádi, takže jen do toho!

47 comments:

  1. Joo, peknej hafan, ja teda radsi veprovy, ale na druhou stranu kolikrat se cloveku stane, ze obedva neco s tak vznesenym jmenem Hlavne me nikdo neberte vazne

    ReplyDelete
  2. Krásnej pejsek, na sas zisei;)

    ReplyDelete
  3. Jé :-) zdravíme moc Astonkovo synovce a děkujeme za pochvalu. Tak to pěkné černoznakaté štěndo co jsem na něj zálibně házela očko byl Astonkovo příbuzný. Koukáme, že máte nějaké fotečky Astona z povahové části. Nemůžete nám je prosím poslat mailíkem? Z dovolením bych je dala k nám na web a přidáme i odkaz na Amorkovo stránky.
    Předem děkuji a přeji hodně úspěchů s Amorkem.

    ReplyDelete
  4. Dobrý den :-) tak mě těší, že jsem zase narazila na krásné stránky s tak krásným hovíkem. Tak přeju hodně radosti a úspěchů. A zase příjdu nakouknout jak se Amorek má :-)) Mějte se krásně Iva a Arny

    ReplyDelete
  5. Zdravíme,
    děkujeme za gratulace k uchovnění, jsme moc rády, že to máme za sebou. Musíme pochválit stránky, jsou moc pěkné a i když jsme u Vás poprvé, rozhodně ne naposledy. Do budoucna přejeme hodně úspěchů s Amorkem ;o)

    Mějte se krásně, Lenka a Feron

    ReplyDelete
  6. Dobrý den,
    náhodou jsem narazila na Vaše stránky a musím je pochválit, jsou moc pěkné! Ale ještě víc se mi líbí Váš Amor, je opravdu kouzelný! Přeji Vám mnoho výstavních i pracovních úspěchů i do budoucna.:-)

    ReplyDelete
  7. Woma: Proti gustu žádný dišputát :-D

    qikqik: S'euxapistw polu!

    Astonek: Děkujem, Astonek má taky moc fajn stránky!

    Iva a Arny, Lenka a Feronka, Atti: Děkujeme moc za pěkné komentáře, na vaše stránky pravidelně koukáme:)

    ReplyDelete
  8. Děkujeme za vzkaz. Rádi jsme Vás potkali, snad se brzy uvidíme na nějaké další výstavě.

    ReplyDelete
  9. Zdravíme Vás,zase jsme nakoukly, jak se Vám daří a musíme Amorka moc pochválit. Gratulujeme k úspěchům a taky jsem pročetla, jak Amorkovi jde stopování, bude určitě moc šikovný. Zase přijdeme, chodíme k Vám moc rády ;o)L+F

    ReplyDelete
  10. Objevili jsme na netu nové hovi-štěndo, tak mu posíláme moc pozdravů a přejeme hodně nadšení a sil do výcviku :)

    ReplyDelete
  11. Dobrý den, to víte, že nám nevadí, že si nás přidáte do odkazů:-).Amor je opravdu moc pěkný pes a přejeme vám s ním mnoho úspěchů!

    ReplyDelete
  12. Ahoj,samozřejmě nám to nevadí, že si nás přidáte do odkazů - ba naopak - budeme rády ;o). A na oplátky si, pokud můžeme, přidáme zase my Vás. Fotky z výstavy jsou moc povedené, výsledky jsou na klubových stránkách, takže pokud chcete doplnit jména psů, naleznete je tam. Přejeme hodně štěstí ve výcviku i na výstavách.Lenka a Feron.

    ReplyDelete
  13. Tak já toho taky moc nevím, ale na fotce P5100122 je třída mladých - feny a plavá fenka vpravo je Lady z Páralovy zahrady (V2). Ostatní bohužel nevím, nebo si nejsem jistá. Ale páníčci, kteří na fotky nakouknout se určitě ozvou.

    ReplyDelete
  14. Ahoj Peťo, Bono nám poprvé zvedl nohu při čurání 9.10.2007 ráno, takže asi v pěti měsících :-)

    ReplyDelete
  15. Dušan: Jéé, díky za info, tak to si Amor dává načas, zatím se natahuje na všech čtyřech a prakticky při tom leží:-D

    ReplyDelete
  16. Děkujeme za přidání do odkazů;-) Z Amorka roste moc hezký pes, určitě se potkáme na nějaké další výstavě.

    ReplyDelete
  17. Ahojte,moc děkujeme za vzkaz a gratulaci ke složené zkoušce, máme obrovskou radost! No, zjistila jsem, že Feronka opravdu "celkem" šikovná je, jen panička by potřebovala k nějaké akci častěji nakopnout, neb si vůbec nevěří. Ale mi se vše pokusíme dohnat, snad se nám bude dařit. Teď ale rozhodně lenošíme a jen se flákáme..., makat se zase začně až na podzim.Amorek bude určitě taky moc šikovný, už jen z fotek vypadá jako správný hovawart. Teda, vy se vůbec neflákáte a cvičíte a cvičíte. To je dobře. A taky koukáme, že toho máte plno naplánováno, takže DRŽÍME TLAPKY!Mějte se moc krásně, zdraví L+F

    ReplyDelete
  18. Ahoj, ahoj,gratulujume k úspěchu na výstavě. Amorku, paničce štěkni do ucha, ať si z vystavních chyb nic nedělá ;o). To potom bude ohromná radost, když se Vám vše podaří podle tréninku. Budeme držet tlapky na Bratislavu, tam se určitě předvedete v celé své kráse.Mějte se krásně. Zdraví Feronka s paničkou

    ReplyDelete
  19. Ahoj Amorku:o) moc dekujeme za vzkaz v nasi webboude, moc moc potesil:o) Trochu jsme Vam to tu prosmejdili a mate to tu moc pekne a hezky popsane, co jste uz spolu zazili. Budeme se tesit v Bratislave. Krasne leto a chod hodne k vode, kdyz jsou takova parna at se v tom kozichu neupeces;o)

    ReplyDelete
  20. Díky vzkazu v naší návštěvní knize jsme k vám dnes zabloudili na virtuální návštěvu :-) Moc gratulujeme k dnešnímu výstavnímu úspěchu!!!
    Amadeus prý stále nemá nového majitele, ale více o tom bohužel nevíme. Současnou majitelku neznáme, jen jsme se o její situaci doslechli od naší společné známé, takže nám taky chybí víc podrobností...snažíme se pomoci aspoň umístěním zprávy na našich stránkách.
    Mějte se krásně, s dovolením si odkaz na vaše stránky přidáme k nám - díky!

    ReplyDelete
  21. Ahoj Amorku, děkujeme za návštěvu u nás a koukal jsem s paničkou v Brně jakej je již z tebe velkej pes a hroznej fešák. Velká gratululace k CAJC. Tak jen tak dál a zase někdy naviděnou :-).

    ReplyDelete
  22. Ahoj, ahoj, tééda tolik parádních novinek. Moc gratulujeme ke všem úspěchm, ke zvedání nožky, a především k CAJCovi! Jste moc šikovní, Amorek je moc krásný. Přejeme plno dalších výstavních i výcvikových úspěchů. Snad se někdy někde potkáme i osobně ;-). Mějte se moc krásně. Zdraví Lenka a Feronka

    ReplyDelete
  23. Ahojda Amorku, přejeme vše nej k prvním narozeninám!!! :-) Některé fotky ze Štěpánova se opravdu povedly. Měj se s paničkou moc fain a brzy se těšíme na viděnou! Ebony s páníky

    ReplyDelete
  24. Sice opožděně, ale přece, letíme popřát Amorkovi všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstíčka, zdravíčka, stále plnou misku dobrot a plno výstavních i výcvikových úspěchů! L+F

    ReplyDelete
  25. Ahojda Amorku a Peťo, moc gratulujeme k výsledku DKK. Docela si umím představit, jak se Vám ulevilo. My taky měli hrozný strach, že se nevejdeme do normy, i když u fenky je to míň přísné než u psa. Takže teď už vesele skotačte a jeďte dál;-) Těšíme se brzy na viděnou.

    ReplyDelete
  26. Ebony: Děkujeme:) Úleva to byla přímo obří! Tak snad se uvidíme v Olomouci nebo pak v Brně, na obě dvě výstavy vyrážíme v sestavě "Carnovia Silesia minigang", takže bude s kým pořádně rozvířit prach v kruhu!

    ReplyDelete
  27. Prave sme narazili na Vase stranky a  gratulujeme Amorovi k DBK! Je krasny:) a v Novom roku zelame len zdravie, vela uspechov a radosti a samozrejme Amorovi plnu misku dobrot:) Mozeme si Vas pridat na stranku k i -kamaratom?

    ReplyDelete
  28. Dobrý den, zavítali jsme sem náhodou a moc se nám tu líbilo, to asi bude tím, že máme taky doma hovíka =o) Přejem další supr úspěchy na výstavě i ve výcviku a zase se tu ukážem ! Hanka a Dantes Gora Monte

    ReplyDelete
  29. Ahoj Amorku a Portokali, tak jsme celí zvědaví spěchali mrknout, jak jste dopadli v Olomouci a po přečtení článku jsme docela zklamaní. Opravdu bych nečekala, že rozhodčí bude dávat horší známku za typický projev hovawarta nebo podle subjektivního dojmu. Možná to vypovídá něco o hloubce znalostí. Ale jak píšeš, pozitivní je, že víte, co lze od tohoto rozhodčího čekat. V Brně si to určitě vynahradíte:-) Přijedeme se podívat. Mějte se krásně:-)

    ReplyDelete
  30. Cau kamaradi, no s aportem se snazime co to jde, ale je to boj. Nejak to ale zvladneme;-) Dekujeme za podporu. Jinak vas moc chvalime za pokroky na obranach, a jsme moc rady,ze tlapka je uz v poradku.  Tesili jsme se,ze se s vami sejdeme na te brnenske vystave,ale panik nam odjel na dva tydny pryc,takze jsme bez auta,tak se jeste rozmyslime,jestli si udelame vylet vlakem nebo jestli budeme doma.Meje se krasne a nejpozdeji 14.2. v Kurimi navidenou, Ebony a Verka

    ReplyDelete
  31. No jasně, že se můžete přidat. My budeme jen rádi:-) V sobotu se na vás nakonec přijedeme podívat. Tak se na to dobře vyspěte:-)

    ReplyDelete
  32. Zdravíme..no jo o víkendu jsem navrhovala vizitku švagrovi truhlářovi..a tak jsem si říkala....sobě je vyrábět nebudu, ale pesanovi bych mohla.... však je to přeci zjednodušení komunikace..nikdo nemusí nosit kus papíru a tužku u sebe, když bude chtít vědět číslo, mail nebo webovky.....je to prostě tak..doba pokročila....ale doma se mi smáli :-) jsem prý cvok! tak se mějte fajn!

    ReplyDelete
  33. Ahojda, nejdříve odpověď na otázku, sestřička se jmenuje Bonna podle PP, ale říkají jí Peggy... A dále, naše předvedení bylo na rozdíl od Amora úděsné.....Brytě asi nějak přeskočilo v hlavě a nechtěla do kruhu...nechtěla ukázat zuby, což ji normálně nedělá problémy, nechtěla na sebe nechat šáhnout.....chtěla mi utécu z kruhu..no otřes...bylo mi to líto....nevim co to mělo být.....ale hodnocení máme pěkné a to je důležité :-) jinak gratuluji ke Španělsku ;-)

    ReplyDelete
  34. Nazdar kamaradi, porad se flakate?;-)

    ReplyDelete
  35. Ahoj Amorku a Peto, tak to nas teda mrzi, ze mate porad problem s tou tlapkou. Na jednu stranu je dobry, ze vite, z ceho to je, na druhou ale to cekani, kdy se to zlepsi, musi byt hrozny. Tak prejeme at jste co nejdriv fit, aby si Amorek mohl zaskotacit tak, jak to ma rad a uz ho nic nebolelo!!!

    ReplyDelete
  36. Ahoj :-) no stopa je momentálně to nejmenší co nás trápí..bohužel Bryta se nám nějak povahově mění k horšímu a začala občas (teda jen na psích akcích) projevovat strach. Jinak ze stopy jsem odstranila mističku na konci a už to je o trochu lepší.....jen se bojim, aby ji to proto nepřestalo bavit....ale stopuje na játrovou paštiku, tak snad ne :-)))) párky jí nejedou, ani sýr

    ReplyDelete
  37. Ahoj,dnes jsem objevila vaše stránky,Amor je krásný pes,vlastně jsem tak trošku kmotra,protože jsem pomáhala vybírat jeho taťku ;-) Přijdu se zase kouknout jak se vám vede :-) Od hory Říp zdraví Radka a smečka

    ReplyDelete
  38. Ahoj,
    ďěkujeme za vzkaz, štěňátka rostou opravdu strašně rychle a ani se nenadějeme a poputují k novým páníčkům... Loučení bude moc těžké a to nejen pro Feronku. Amorkovi by se parťák určitě líbil, taky mám chvilkama nutkání a přemýšlím o tom :-).

    ReplyDelete
  39. Zdravíme celou smečku! Dnes jsme narazily na vaše stránky, tak jsme vám je prošmejdily:-). Moc hezký hovišek, ale i ostatní pejsci. Přejeme moc dalších úspěchů a hlavně zdravé chlupáče! Zase sem někdy zabrouzdáme.
    S pozdravem Petra, Ariellka a Baxy

    ReplyDelete
  40. Ahoj, 
    nevím, nevím, jak by Amorek ty naše čtyři rarachy zvládl. Oni už pěkně divočí, už to jsou správná akční štěňátka :-). Někdy se vám smečka určitě rozroste a pak bude doma ještě veseleji, než máte s Amorkem.

    ReplyDelete
  41. Ahoooj Peťo a Amorku:-) moc děkujeme za gratulku. Ani nevíte, jaký to byl pro nás šok, když na nás "zbylo" 1. místo:-))) Ebíkovi to teda bylo srdečně jedno, za to já jsem slzela o 106. Mějte se moc pěkně. Amorku, ty moc nesmutni a snad se někde uvidíme a Peti, užij si Španělsko a ne že budeš jenom studovat;-) papa

    ReplyDelete
  42. Ahoj Amorci:o), dekujeme za vzkazik u nas v boude. Urcite se behem leta nekde potkame, traba v cervnu v Brne. Planujeme navrat do starych koleji jak nejdriv to pujde:o) Divala jsem se na fotky z Brna. Takze nejdriv gratulace k umisteni!!!! No a Peto, ty uz jsi zpatky? NEbo jsi prijela jen na otocku a chystas se zase az do prazdnin zpatky do Spanelska? Mejte se moc fain:o)

    ReplyDelete
  43. Ahojda, děkujeme za vzkazík i za gratulaci a jdu prozkoumat, co je u vás nového :-)

    ReplyDelete
  44. Amorku, ty kluku sikovny!!! Moc ti gratulujeme ke slozeni zkousky! Mrkli jsme na videa  a moc hezky se na tebe kouka:-)!!!

    ReplyDelete
  45. Moooooc gratulujeme k 1. místu v IPU 1 na MS hovíčků!!! Jste sikulendy nejvetsi!!! Abyste se s nami jeste vubec bavili ;-)))

    ReplyDelete
  46. Ale jasně, že se s váma budeme bavit, myslím, že Amorovi jsou nějaké tituly úplně ukradené:D Děkujeme za gratulaci.

    ReplyDelete
  47. Téééda koukala jsem na krycí listy a ejhle, náš starý známý má štěňátka....moc gratulujeme a přejeme Amorkovi další nevěsty.

    ReplyDelete