Thursday, June 11, 2009

Pooperační

rekonvalescence

Amor má za sebou operaci nohy - artroskopii. Měl natrženou šlachu bicepsu. Děkujeme panu doktororu Proksovi za diagnostiku a panu doktoru Nečasovi za provedení operace. Oba dva byli na Amora milí a podle mamčina vyprávění měli výborný přístup, s Amorem se pěkně seznámili, aby moc nevyváděl.

Po pondělní operaci musel Amor zůstat přes noc u pana doktora, to jsem tušila, že náš závisláček nebude úplně v klidu až zjistí, že u sebe nemá mamku. A měla jsem pravdu - po probuzení Amor nechtěl nic pít a když si pro něj mamka přijela, měl na sobě všechny možné hadičky a operační propriety, protože si je nechtěl nechat sundat. Ale celkově byl prý na všechny hodný, jen byl dost smutný. Teď nastává klidový režim, Amor nesmí pokud možno vůbec chodit a protože má ve zvyku skákat na dveře když někdo jde, museli jsme mu pořídit velikánskou klec, kterou má v kanceláři, kde s ním 99 % času někdo je a buď pobývá navolno v kanceláři nebo v kleci. Je z toho zatím docela nanervy, ale pomalu si zvyká. Snažíme se mu neustále dělat společnost, mamka u něj zatím i v noci spí a když už nemůže běhat, snažíme se si s ním aspoň hrát vleže - přetahovat se přece dá i bez běhání. Na nohu zatím naštěstí sám nechodí a hopsá po třech.

Už mám představu, jak by vypadal takový obří čínský chocholatý pes - Amor má vyholený hrudník a nohu až po packu, takže vypadá dost srandovně.

Držte nám palce ať hlavně přežijeme rekonvalescenční dobu k psychické pohodě. A pak už Amora nic nezastaví.

4 comments:

  1. Prajeme Amorkovi rychle uzdravenie a pohodovu rekonvalescenciu:) Drzime vam prsty

    ReplyDelete
  2. Přejeme Amorkovi moc moc síly na uzdravení a vydržení rekonvalescence!! Myslíme na něj i na Vás! Víme jaké to je, udržet nemocného hyperaktivitu v klidu! Držímě pěsti!!!

    ReplyDelete
  3. Ahoj, děkujeme za gratulaci ke štěňátkům. Chvíli tady nejsme a co to nevidíme... Amorkovi přejeme, aby rekonvalescence proběhla tak jak má, nožka byla v pořádku a Amorek v plné síle... Budeme na Vás myslet!

    ReplyDelete
  4. Ahojte Amorci, tak jak vam je? Dlouho o vas nic nevime... Doufame,ze rekonvalescence probiha dobre! Mejte se krasne a snad se nekde v lete potkame... :o)

    ReplyDelete