Sunday, May 10, 2009

Chlapečci slaví půlnarozeniny



Dnes má Amor přesně rok a půl a protože Chrobáčkovi bude za tři týdny sedm a půl, rozhodli jsme se obě oslavy spojit pro případ, že bychom druhou oslavu nestihli. A když stihneme, kluci se určitě potěší, dvojitá nálož dárků by se jim určitě líbila.

Vlastně jsme neplánovali, že bychom slavili i "půlnarozeniny", ale přišlo nám, že první rok a půl v životě Amora je dost významný a ještě si zaslouží oslavu. A co bychom to byli za páníky, kdybychom neoslavili i Chrobáčkům půlrok.

Ačkoliv naše pejsky stravujeme převážně zdravě, dnes dostali výjimečně i oběd a sice každý měl porcičku bramborové kaše a řízek. Nebojte, nepřeháněli jsme to, víme moc dobře, že převážně Amor neustále nabourává svůj stravovací plán, naučil se otevírat ledničku i troubu, z pultu a ze sporáku sundá naprosto cokoliv a nepohrdne ani kilem nakynutých kvasnic, takže i dnešní slavností oběd byl určitě střídmější, než by si oba přáli.

Po jídle jsme šli udělat pár jarních fotek, což Chrobák přímo miluje a Amor si už také docela zvyká, a pak následovaly dárečky. Protože Chroby si s ničím rád nehraje (pokud to není něco k snědku), dostal porci piškotů, zatímco Amorkovi jsem pečlivě vybrala dalšího plyšového kamaráda. A protože dobře vím, jak rád rozvazuje, dostal "Dráček Brňáček" na krk velkou zelenou mašli.



Dárek měl úspěch, Amor se hned pustil do rozvazování a potom se samozřejmě chtěl o hračku přetahovat. Tuším, že Dráček Brňáček bude další věc, kterou Amor pozná podle jména a bude ji rád hledat na povel se jménem (průkopník v tomto cviku je dnes již ožužlaný žlutý medvídek). A taky tuším, že mě čeká ještě asi devět set devadesát devět zavázání mašličky pro Amorovu radost a potěšení, než ji nadobro spolkne nebo ztratí.



Tak veselé půlnarozeniny, kluci naši:) Stejně tak přejeme všecko nejlepší Amorovým sourozencům Amadeovi, Adonisovi, Antoniovi, Andalusii, Athosovi, Al-Caponemu, Afroditě a Auře a prosíme páníčky těch šesti, se kterými nejsme v kontaktu, aby se nám někdy ozvali:) Doufáme, že alespoň k těm třem, kteří bydlí v ČR naše přání dorazí.

Více fotek najdete ve Fotogalerii.

1 comment:

  1. Vsetko najlepsie Amorkovi aj Chrobakovi k "pol"narodeninam a nech Vam este vela vela dni robia taku radost a nech Amorko este nespocetne vela krat s radostou rozviaze maslu na drackovi Brnackovi:) v plnom zdravi a stasti:) Eston obom posiela velke pac.

    ReplyDelete