Tuesday, December 30, 2008

Výsledek DKK!

Všem vám tímto oznamujem
naši velkou chloubu,
že Amor má 0/0
dysplazii kyčelního kloubu!

Je to tak, dnes nám přišly výsledky, takže přátelé, my nezastavujem, jedeme dál s výcvikem i výstavami, držte nám palce;)

4 comments:

  1. Ahojky, moc a moc gratulujeme k výbornýmu výsledku DKK. Vím jaká je to úleva :-))  .
    Přejeme Vám hodně dalších hovích úspěchů.
    Slyšeli jsem na Vás samou chválu od fig. Mirka Valentina. A když už on pochválí , tak to něco znamená :-))
    Mějte se.

    ReplyDelete
  2. Děkujeme, úleva to je, hlavně poté, co jsem měla výčitky svědomí, že jsem si to popletla a nešli jsme na rentgen hned když byl Amorovi rok a bála jsem se, že si za ty dva týdny navíc mohl ještě něco udělat. Chvála od Mirka Valentina nás těší, to teda koukám. Amor obrany doslova miluje, tak jsem ráda, že mu to i jde:)

    ReplyDelete
  3. No tééédy, takové to bylo malé štěně a takový nádherný a šikovný je z něj pes!!!  Gratulujeme k super výsledku kyčlí!!! Však taky čekání na výsledek je dle mého názoru v kariéře hovíků to nejpříšernější období, brr. Je skvělé, že máte takový talent k obranám,  nadšeně pokračujte, protože kdo  má ty ovčáčkáře porád poslouchat...nechť závistí zmlknou!

    ReplyDelete
  4. Ahoj,
    moc gratulujeme k tomu nejkrásnějšímu výsledku RTG DKK, jaký si může kdo přát. Věřím, že to byly pořádné nervy, ale vyplatilo se vám to! Takže ještě jednou obrovská gratulka a hodně úspěchů ve výcviku (v obranách všem určitě ještě ukážete!) i na výstavách ;-).
    Lenka a Ferda

    ReplyDelete